Když mám v mrazáku (-18 stupňů) bůček a koukám že je to rok 2006 jsem ho tam dal. Bude ještě dobrej?
Z vlastní zkušenosti vím, že po půl roce je bůček sice jedlý, ale kvalita masa padá. U mne se ještě nestalo, aby byl bůček v mrazáku delší dobu.
Mno... Velmi pravděpodobně jedovatý nebude - ale příliš chutný taky ne. 8 let je i na -18°C moc. :o
Tak ten bych už vyhodil.
Dobrej už nebude! Dala bych ho psovi nebo kočkám. Zdraví škodlivý nebude, ale maso bude vysušené, přemrzlé a bez chuti.
Bude mít zvláštní chuť i vůni, nepřerazíte to ani česnekem. Zkuste ho očichat syrový a rozmražený.
Bude dobrej akorát na to, aby Vám bylo zle. Ten už vyhoďte.....(giggle)
... i když, české prase všechno spase... (rofl)
Jo, jo Barbakane a pak také dřív chcípne.....(nod)
CZPoradna.cz