0 bodů
567 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

5 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Jasně - naplátkuješ brambory, osmažíš je a osolíš.



0 bodů

A není nutný friťák? Mám jen pánev půjde to?

mowla Domácí (2.9k bodů)

Dají se smažit i na pánvi, ale dělají se třeba na raclette.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Než začaly chipsy, za komančů, vyráběli jsme si brambůrky doma sami. Nastrouhali jsme brambor na stuhadle, které dělá tenké plátečky, v sítu jsme probláchli, vypláchli škrob, který plátky slepuje, nechali hodně okapat a pak ve vysoké vrstvě jsme smažili a sypali do síta, aby olej okapal. Chipsy jsou mnohem lepší,



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 539 zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 751 zobrazení
8.7.2014 v kategorii Vaření, jídlo inka Pokročilý (1.2k bodů)
0 bodů
4 odpovědí 908 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 2.4k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 342 zobrazení
7.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Slečna Lucie
0 bodů
5 odpovědí 1.3k zobrazení
+2 bodů
5 odpovědí 1.6k zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 5.3k zobrazení
...