Pokaždé se mi připálí. A nejdou odlepit od pánve
Máš málo rozpálenou pánev, možná nevhodnou pánev... Volská oka (mimochodem - smaží se, ne vaří) smažím na sádle, na nerezové nebo teflonové pánvi. Pokud na litinové (steaková, bez smaltu), musí být sádlo opravdu hodně rozpálené.
Slunecnicovy ....nejdrive olej poradne nahreju a kdyz rozklepnu vajicko ..tak dam plyn na minimum ..smazim pomalu .. Ps;volske oko jde udelat i v mikrovlnce ...jen musis propichnout zkoutek ..a prykryt talir s vajickem ....ovsem chutove neni mic moc tak se hodi spis k priprave toastu (toustu)
Na nabrání volského oka používám obracečku. V Ikea stojí sada 3 kusy 15 korun.
nenechávejte volské oko dlouho na tuku pražit, jinak se také připaluje..... Já používám sádlo.
CZPoradna.cz