Vadí když naplním koblížky marmeládou a pak je osmažím? Nebo je lepší je naplnit až po smažení stříkačkou?
Samozřejmě před smažením
Manželka plní před smažením a nikdy se nestalo, že by náplň vytekla. :)
Pokud smažíte koblížky, tak před smažením. Já dělávám smažené i bez marmelády, vytvaruji takové placky a smažím, pak na ně dám povidla a nahoru šlehačku (říkám tomu (beleše) a je to mňamka.....:P
Po usmažení už je nenaplníš...
Ale naplníš! (nod)
Jo? :^) Já teda sladký nepeču, ale to jsem ještě neslyšel... To musíš uvnitř nějak nechat dutinu?
plnička na koblihy
Když je těsto dobře vykynuté, jsou v něm vzduchové bubliny.
´Drsné´... :D No - sladký kvůli tomu dělat nezačnu, ale navrhnu to jedné známé - su zvědavej...
Co všechno se člověk na poradně nedozví... :o
CZPoradna.cz