Z jakého masa? To kupované mleté nechci. Minule to bylo samá chrupavka a podíl masa 63%. Chtěl bych si pochutnat.
U řezníka si vyberte kousek libového bůčku a kousek plecka. Na počkání vám ho namelou. Ale musíte si říci, že chcete namlít bez kůže, která může připomínat chrupavku. A jestli chcete luxus, nechejte přimlít i kousek hovězího.
Děkuji
Toto je nejlepší sekaná, kterou dělám už spousta let!
Barbakane, ty ses minul povoláním, a čím jsou mazané ty toustíky?
No jo - sekačka v pohrudnici... Vynikající... :D
Vychladlým výpekem z pod sekané. Mňamička. (talk)
taky mi to dalo práci, sehnat síť, ale mám tak ještě ze dvě kila. A v neděli bude opět sekačka. (whew)
No, jo, voní to až sem......
CZPoradna.cz