0 bodů
1.2k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Čím odstraňujete zápach z ryb po krájení například z dřevěného prkénka?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

4 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Důkladně prkénko umeju (kartáčem), posypu solí, nechám ´chvíli´ působit (10-15 minut) a umyju znovu. Prkénka mám ošetřena olejem, takže nějaké jeho nasáknutí (do hloubky) nehrozí.



+1 bodů

samotnou rybu oplachuju mlíkem: třeba by to fungovalo i na to prkýnko

+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Pro odstranění zápachu i pachutě rybiny jednotlivé porce ryby důkladně potřu citronovou šťávou a krájet ryby je možné i na plastovém prkénku.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 530 zobrazení
15.5.2014 v kategorii Elektrospotřebiče Franta Tuháček
0 bodů
3 odpovědí 658 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 461 zobrazení
14.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Vašek Příhoda
+1 bodů
2 odpovědí 200 zobrazení
+2 bodů
3 odpovědí 693 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 571 zobrazení
12.8.2014 v kategorii Móda, oblečení Madlena
0 bodů
3 odpovědí 1.5k zobrazení
25.7.2014 v kategorii Zvířata Havlík
0 bodů
1 reakce 389 zobrazení
16.7.2014 v kategorii Sport, volný čas Lukas
0 bodů
7 odpovědí 495 zobrazení
8.6.2014 v kategorii Zvířata anonym
...