0 bodů
1.1k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

V receptu je třít máslo, jak se to dělá? Děkuji

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+2 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nechám máslo trochu změknout při pokojové ( kuchyňské ) teplotě a pak ušlehám ručním šlehačem. Není to žádný luxus, z dětství si pamatuji na úmorné tření vařečkou.

inka Pokročilý (1.2k bodů)

Ve školkách takhle dají kuchařky máslo do stroje a když napění, dodávají k němu další. Třeba med, nebo rybičky, vejce, sýr, marmeládu. S láskou na tyhle načechrané pomazánky, na čerstvém pečivu, vzpomínám.



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Vidličkou máslo ´rozpatláš´ (resp. - pravděpodobně něco do másla vmícháš) na hladký krém.



Související témata

0 bodů
6 odpovědí 3.3k zobrazení
0 bodů
1 reakce 514 zobrazení
20.4.2016 v kategorii Vaření, jídlo boruvka Registrovaný (403 bodů)
+1 bodů
5 odpovědí 317 zobrazení
28.3.2014 v kategorii Vaření, jídlo Babetka
0 bodů
7 odpovědí 273 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 390 zobrazení
26.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Koloušek
+2 bodů
1 reakce 354 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 3.0k zobrazení
14.3.2014 v kategorii Diskuze Zdeňka
+3 bodů
1 reakce 126 zobrazení
4.3.2016 v kategorii Ostatní Hanka
0 bodů
4 odpovědí 211 zobrazení
...