0 bodů
1.4k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Teď říkali v rádiu že den předem namočené řízky v tatarce.
To jsem ještě neslyšel. Proč se to dělá? Jakou to má výhodu? Nic mi nenapadá.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+3 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Třeba kuřecí řízky, naložené na noc v jogurtu, to je paráda. To mám vyzkoušené. Takže si myslím, že i vepřové řízky v tatarce musí být bezva.

ježura Registrovaný (35 bodů)

S tatarkou jsou vynikajicí ze všech druhů masa,téma padlo u otázky Musí se řízek obalovat v mouce?



+2 bodů

tak asi jako jednoduchá marináda
je v tom (kromě majonézy) okurka, koření, ocet i hořčice, citrónová šťáva...
aby se maso líp kousalo a snad i intenzivněji chutnalo

počítám teda, že jsou to řízky napřírodně nebo že se to vobaluje až potom



Související témata

0 bodů
7 odpovědí 811 zobrazení
0 bodů
1 reakce 1.1k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.3k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.0k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 2.2k zobrazení
8.4.2014 v kategorii Ostatní Slavěna
+2 bodů
6 odpovědí 661 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 437 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 3.3k zobrazení
+2 bodů
2 odpovědí 2.9k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 405 zobrazení
...