0 bodů
202 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Nemůžu si tím uškodit když přidám do nádivky několik kopřiv a upeču?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)

V žádném případě tím nic nezkazíte. Dokonce se dělá velikonoční nádivka, která je ze samých mladých kopřiv. Také se tomu říká "velikonoční hlavička". Kopřivy musí být mladé, a právě ty, co rostou nyní na jaře. Ty jsou přímo nějlepší.



+1 bodů

Nádivku dělávám pravidelně. Přidávám do ní kromě kopřiv i petrželovou nať,, pažitku, zelenou nať z cibule a pórku. Ale lepší je, když kopřivy předem spaříte, jsou chutnější.

0 bodů

Paráda. Děkuji



Související témata

0 bodů
1 reakce 389 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 372 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 677 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 158 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 849 zobrazení
+1 bodů
6 odpovědí 440 zobrazení
28.3.2014 v kategorii Diskuze zzzzz Registrovaný (420 bodů)
0 bodů
1 reakce 285 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 900 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 489 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 300 zobrazení
...