0 bodů
181 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Nemůžu si tím uškodit když přidám do nádivky několik kopřiv a upeču?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+2 bodů
suzymon Registrovaný (158 bodů)

V žádném případě tím nic nezkazíte. Dokonce se dělá velikonoční nádivka, která je ze samých mladých kopřiv. Také se tomu říká "velikonoční hlavička". Kopřivy musí být mladé, a právě ty, co rostou nyní na jaře. Ty jsou přímo nějlepší.



+1 bodů

Nádivku dělávám pravidelně. Přidávám do ní kromě kopřiv i petrželovou nať,, pažitku, zelenou nať z cibule a pórku. Ale lepší je, když kopřivy předem spaříte, jsou chutnější.

0 bodů

Paráda. Děkuji



Související témata

0 bodů
1 reakce 367 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 355 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 651 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 146 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 805 zobrazení
+1 bodů
6 odpovědí 415 zobrazení
28.3.2014 v kategorii Diskuze zzzzz Registrovaný (420 bodů)
0 bodů
1 reakce 269 zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 849 zobrazení
29.11.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+1 bodů
8 odpovědí 468 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 285 zobrazení
...