Znám Váš problém, neboť také hodně peču. Je s tím problém. Kolem svátků ale mají tyto citrony i v Penny. Jsou sice dražší, ale já si je kupuji. Ale teď Vám položím otázku, kterou si už delší dobu kladu sama. Jak asi to dělaly dřívější hospodyňky u nás, za komunismu? V letech před sametovou revolucí? Nikdo ani netušil, že jsou nějaké citrony "Bio". A peklo se vesele a strouhala se kůra do těsta leta letoucí. Takže když já neseženu ty citrony Bio, tak si klidně koupím ty obyčejné. Vezmu drátěnku a Jar. Pod tekoucí teplou vodou tou drátěnkou a Jarem ten citron odrbu, osuším a kůru klidně nastrouhám. A to jsem si jista, že tohle se dříve nedělalo. Citrony se prostě jenom opláchly a kůra se nastrouhala. Asi už jsme všichni pořádně zblblí všelijakými výhrůžkami, co jíst a co nejíst. A nakonec všichni jíme stejně jenom sarjat, který nám naservírují pod různými názvy a různými cenami. Na trhu určitě nekupujte. Jsou to samí podvodníci. Nakoupí obyčejné citrony a přebalí. Je to velice jednoduché a lidi jsou důvěřiví. Já takto jednou koupila "domácí" vajíčka. Jedno za 4 kč. Pak jsem doma podle čísla zjistila, že to je to je to nejobyčejnější vejce prodávané v supermarketech za poloviční cenu. Fuj a fuj. Na trhy už nechodím.