0 bodů
257 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)

Může to být vlhkou strouhankou?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+2 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

nemuze ....musis ho dat do rozpaleneho oleje a pak ...snizit teplotu ..rizek se nema delatmoc rychle

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


+2 bodů
Bohemica Registrovaný (256 bodů)

Zrovna dnes jsem smažila hromadu řízků pro šest řízkožroutů :-)
Nic se mi k pánvi nepřipalovalo, je třeba mít vyšší vrstvu dobře rozpáleného tuku a po chvíli teplotu zmírnit (jak píše náš admin).



Související témata

0 bodů
2 odpovědí 1.3k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 5.3k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 3.6k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 291 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 384 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 360 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 1.2k zobrazení
+1 bodů
9 odpovědí 551 zobrazení
1.1.2015 v kategorii Vaření, jídlo Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)
0 bodů
1 reakce 683 zobrazení
+1 bodů
7 odpovědí 471 zobrazení
...