0 bodů
484 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)

Nevím jak vařit bez masoxu,

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Masox by měl nahradit silný masový vývar, jenže takový doma těžko někdo udělá. Ani snad nechtěj vědět, z čeho se Masox vyrábí...Zkus pro začátek vařit podle kuchařky, toho Masoxu tam najdeš minimálně :)



0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Masox nepoužívám vůbec. Má velmi silnou, charakteristickou chuť a vůni a zabije chuť a vůni původní suroviny a ostatních ingrediencí. Velmi mírně používám jiné bujony, vývary nebo jak se tomu správně říká, protože ty dovedou chuť podthnout, vyzvednout, ale masox zásadně ne.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 2.0k zobrazení
+1 bodů
5 odpovědí 830 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 462 zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 166 zobrazení
0 bodů
1 reakce 355 zobrazení
25.12.2014 v kategorii Mobily Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 397 zobrazení
21.12.2014 v kategorii Zvířata Lacík Registrovaný (264 bodů)
0 bodů
3 odpovědí 265 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 270 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 31.8k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 339 zobrazení
...