0 bodů
244 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Můžu dát i jablka?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já si bramborový salát bez jablíček ani nedovedu představit. Jinak dávám jen brambory, mrkev, hrášek, sladkokyselou okurku a spařenou cibuli + sůl a pepř. Nechávám salát trochu rozležet a připravuji si vždy jen jednu porci, kam přidávám majolku, hořčici a bílý jogurt. Byla doba, kdy se mi kamarádi smáli, že dělám salát v Prokopském údolí a míchám telegrafní tyčí :D

+1

Díky, letos to zkusím taky tak :) To Prokopské údolí mi chybět nebude, bude stačit lavor a tyč od koštěte, ale už se těším až bude po vánocích. Nejlépe rovnou jaro. :) Jů jaro .......



0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)

Páni, já se těším! Jdu k dceři a bramborový salát, tento rok, bude dělat druhá babička. (nod) Když si ho dělávám doma, jen pro sebe, naučila jsem se dávat moc maličko brambor a hodně zeleniny. Uvařenou mrkev, petržel a celer proženu kolečkem, krájítkem, na brambory, nastrouhaný okurek, hrášek a někdy kukuřičku, promíchám s majonézou a pepřem, přidám na kostičky nakrájené brambory. Do trošky vody z vařené zeleniny lžičku soli, 2 lžičky cukr a lžíci octa-svařím, nechám vychládnout a salát naředím. (think) Doma, u rodičů, druhý den maminka do salátu vyklopila konzervu fazolí a zase to bylo o něčem jiném. A taťkovi do toho nakrájela kyselou rybku. Táta to miloval. Já někdy do salátu na sýrovém struhadle nastrouhám syrovou mrkev. (happy) To mi zase bude těžko a bude mě pálet žáha! Ale neva!

Super nápad :) Ale radši toho nebudu míchat moc najednou. I tak na vánoce dostane žaludek zabrat .... Všichni čerti vědí, proč... :D



Související témata

0 bodů
4 odpovědí 721 zobrazení
0 bodů
1 reakce 533 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 837 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 187 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 199 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 162 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 504 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 351 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.0k zobrazení
+2 bodů
1 reakce 119 zobrazení
31.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo švejk
...