0 bodů
335 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Otazka je pomerne jednoducha ....:D Musi se knedlik delany na pare propichovat nebo jen ty ktere se vari ve vode ....?
Leta delam domaci knedliky a az nedavno.. jsem nekde cetl ...ze se propichovat nemusi Ja je ovsem propichuji ...:D coz jak jsem si vsiml neskodi ...jen mne to zajima ...
Nekdo pise ano jiny ne dnes pecu Kacenu nechci to testovat snad priste ...:D ..ale jak to tedy je ...? :D
diky ell...

HLASOVÁNÍ (pro registrované):

Ano ..na pare si propichovat musi .. (1 bodů, 50%)
Ne na pare se propichovat nemusi .. (1 bodů, 50%)
☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já je dělala jen jednou, povedly se. Teď jsem hledala na webu pro tebe správnou odpověď a nejspíš propícháním nic nezkazíš, měly by se ale po uvaření potřít olejem, aby povrch neokoral.
Já jsem na knedlíky umanutá, naprosto dokonalé podle mých představ jsem ještě nikdy nedokázala, tak teď vylepšuji předpis na karlovarský knedlík, který mi chutná nejvíc :)

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

Ale to jooo ja je potiram olejem ..uz kdyz je davam do hrnce ...a davam malinko oleje i do testa a take dolu na parak aby se neprichytily ...tak jsem to teda otestoval na jednom knedliku a nic ...vse v poradku nesrazil se ....takze s nejvetsi pradepodobnosti se opravdu museji propichovat jen ty co se vari ve vode ....coz mne netizi ja je z vody nerad ....:D
zadejte popis obrázku zde
No zacatky to byla z nouze ctnost ...ja si nezajdu do samosky a nekoupim si knedlik ja mam problem sehnat i kvasnice ....:D

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢


+1 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

knedlík se propichuje,aby z něj vyprchala přebytečná pára a pak je dobry ho ještě potřít něčím mastným >>> z toho plyne >>> je jedno,kde a jak ho vaříš...

ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

no kdyz ho nepropichnes... tak se srazi viz ...muj koment vyse ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)
+1

neptal jses proč ale jestli i na páře >>> proto říkám vždy,jo a tím olejem se potírá až uvařenej
...ale úplně nejlepší postup a ten dělaj správný hospodyňky (v hospodě ne,tam se to nesttíhá),je že knedlík po vytažení nití přeřízneš na půl a postavíš nastojato,pak je rovnoměrně kulatý a není z něj placka jak si sedá...



Související témata

0 bodů
5 odpovědí 227 zobrazení
...