Flíčky, francouzské brambory, brambory s volským okem, rýžové nákypy, žemlovku, palačinky plněné na sladko, nebo se zeleninou, bramborák, smažený sýr, surimi lívance, zapečené brambory s romadúrem, smažené žampiony, bramborový guláš, knedlík s vejcem, koprovou omáčku s vejcem, smetanovou žampionovou omáčku s bramborem, čočku s vejcem, brambory na kyselo, brokolici nebo květák jako mozeček, buchtičky s krémem, dušenou mrkev s jablečným džusem a s brambory, gulášovou polévku s fazolemi, sojové maso na více způsobů, krupicovou nebo jáhlovou kaši, zeleninové rizoto, karbanátky ze šunky a sýra, kedlubnové zelí s bramborem, bramborové knedlíky se zelím a opečenou anglickou slaninou, smažený květák, nebo žampiony, rolovaný šunkový řízek se sýrem, obalovanou smaženou cibuli, smažené sojové kostky.
Miluji maso, hlavně krůtí, kuřecí a hovězí. Bezmasá jídla dělám tak 1x za týden.