+3 bodů
225 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Je to složka samozřejmě v podobě tekuté/ později asi tvrdé skupině.

Jde o to, že nevím jak je technický líh kvalitní, tudíž jestli tam je jen ten líh a voda = oboje se vypaří.

Tento stojí 50kč a konzumní, který by měl být na 100% jedlý, tak ten 250kč a to je pro mě moc veliký rozdíl.

Podle mě by se to mělo vypařit...ne? Ale ikdyž se to vypaří, nezůstane tam něco škodlivého? Nejspíše ano, ale proto se ptám.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Technický líh, je velmi kvalitní líh, většinou dosahující 98% a je v něm přidána denaturační složky právě proto, aby jej nebylo možno vnitřně používat.





Související témata

0 bodů
0 odpovědí 455 zobrazení
+3 bodů
5 odpovědí 383 zobrazení
...