+1 bodů
312 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Je lepší když uhra vymačkáme, nebo ho necháme dozrát a on pak splaskne ? Co je lepší ? Kromě estetického hlediska.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Určitě vymačkávat. Ať jde ten maz z těla.




Související témata

0 bodů
1 reakce 497 zobrazení
19.8.2014 v kategorii Zdraví, krása Linda
0 bodů
6 odpovědí 187 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 804 zobrazení
+1 bodů
5 odpovědí 121 zobrazení
14.7.2015 v kategorii Zdraví, krása irena K.
0 bodů
2 odpovědí 161 zobrazení
18.10.2014 v kategorii Zdraví, krása anonym
0 bodů
4 odpovědí 195 zobrazení
+2 bodů
12 odpovědí 662 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 281 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 453 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 1.3k zobrazení
...