+1 bodů
323 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Je lepší když uhra vymačkáme, nebo ho necháme dozrát a on pak splaskne ? Co je lepší ? Kromě estetického hlediska.

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Určitě vymačkávat. Ať jde ten maz z těla.




Související témata

0 bodů
1 reakce 506 zobrazení
19.8.2014 v kategorii Zdraví, krása Linda
0 bodů
6 odpovědí 199 zobrazení
+3 bodů
4 odpovědí 819 zobrazení
+1 bodů
5 odpovědí 138 zobrazení
14.7.2015 v kategorii Zdraví, krása irena K.
0 bodů
2 odpovědí 177 zobrazení
18.10.2014 v kategorii Zdraví, krása anonym
0 bodů
4 odpovědí 222 zobrazení
+2 bodů
12 odpovědí 691 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 304 zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 495 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 1.4k zobrazení
...