+3 bodů
123 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Když vaříte domácí tlačenku přidáváte tam na ztuhnutí želatinu ? Nebo co způsobí ztuhnutí ?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Tlačenka má pevnost z paciček a jiných vepřových částí které udělají rosol po vyvaření.


0 bodů
Uvaříš-li také kůže, vývar z nich způsobí rosol, který stužuje tlačenku nebo sulc(huspeninu)!
0 bodů
Dík oboum. To jsem potřebovala vědět. Super


Související témata

0 bodů
3 odpovědí 372 zobrazení
0 bodů
1 reakce 542 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 841 zobrazení
0 bodů
1 reakce 367 zobrazení
0 bodů
1 reakce 269 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 189 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 509 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 159 zobrazení
5.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Bobo
+3 bodů
2 odpovědí 178 zobrazení
28.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Štěpka
...