+2 bodů
155 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Myslím pytlíkovou rýži. Má se před vařením propláchnout vodou?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

1 reakce

0 bodů
Ano, vodou se z rýže vyplavuje škrob a rýže pak nelepí. Pokud tedy nevaříš Sushi. Na to je naopak potřeba aby lepila.




Související témata

+1 bodů
1 reakce 730 zobrazení
22.12.2014 v kategorii Vaření, jídlo Lacík Registrovaný (264 bodů)
+3 bodů
2 odpovědí 505 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 422 zobrazení
24.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Dušička
+2 bodů
4 odpovědí 650 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 468 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 387 zobrazení
+3 bodů
3 odpovědí 540 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 198 zobrazení
23.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Strolený Petr
+1 bodů
1 reakce 150 zobrazení
18.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Michal Marval
0 bodů
4 odpovědí 232 zobrazení
...