0 bodů
1.1k zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Dneska mi říkal kamarád že když dám cibule co masa (poměrově) že se pak guláš nezahutuježe už bude mít svojí konzestenci. Je to pravda?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

5 reakce

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Zahustit se nemusí, někdo nezahušťuje. Podle mne, i když dáš cibule stejně jako masa, tak zahuštěný je lepší. Nemusíš zahušťovat moukou, můžeš zahustit třeba i chlebem nebo bramborou.



0 bodů
Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Já sice tolik cibule nedávám, zdá se mi pak moc sladký, ale guláš zahušťuji jedině chlebem. Kdysi jsem tu mouku vyzkoušela a vůbec to nebyl guláš...

0 bodů
zzzzz Registrovaný (420 bodů)

Já zahušťuji guláš žitnou moukou nebo bramborou. (sun)

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Zahušťuju cibulí (cibulka do ´karamelovata´ podušená), cibule cca tolik, co masa (kližky).
Mouku ani třeba chleba do guláše ´necpu´.



Související témata

0 bodů
8 odpovědí 3.4k zobrazení
0 bodů
6 odpovědí 535 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 232 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 2.5k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 3.8k zobrazení
+1 bodů
2 odpovědí 1.7k zobrazení
0 bodů
7 odpovědí 5.3k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 766 zobrazení
+3 bodů
1 reakce 113 zobrazení
+1 bodů
1 reakce 100 zobrazení
18.7.2015 v kategorii Vaření, jídlo Bohuna Kolářová
...