Toť otázka! Co to je kvalitní jídlo? (acute) Koupím něco, o čem jsem přesvědčená, že je kvalitní a pak koukám s otevřenou pusou na nějaký test, kdy to mé kvalitní jídlo a tedy i drahé, je označeno jako úplná srajda. Všichni čteme nejprve datum spotřeby a pak složení. Nikde však není psáno, že to, co je psáno, je pravdou, že to odpovídá skutečnosti. Bio potraviny jsou dražší, ale co všechno v tom našla laboratoř?! Kolikrát se stalo, že maso nejde dovařit, dopéct, stále je tvrdé. Jasně, když dobytče krmili kdoví čím. Např. krávy masokostní moučkou, drůbež penicilínem. Pečivo? Tmavé, dobarvované potravinovými barvami, meltou. Celozrné, ve slupkách jsou všechny kyselé spady z dešťů, skladovaná zrníčka jsou často plesnivá. Sojové rohlíky, geneticky upravovaná sója. Potraviny dovezené z druhé strany světa, kde máte záruku, že při výrobě byla dodržena nějaká pravidla! Ani při růstu, ani při zpracování. (dash1) Co to je "kvalitní potravina"?