nechodím
paradoxně nikoli z důvodu, že by mi to nechutnalo (chutná !), ale z důvodu, že jsem měl VŽDYCKY konflikt s obsluhou - a to jak při objednávání, když třeba chci místo koly sprajt a ne, nechci dip ani dresing a neřeknou, proč je děsně zajímá, jestli to budu jíst "tady nebo s sebou" (vysloveno napůl huby do šuplíku pokladny - já vím proč, ale cena i balení jsou oproti zahraničí naprosto stejné, takže co jako, statistika?)
i pak, když už si sednu a než začnu jíst, VŽDYCKY přijde nějaká tlustá špinavá holka se špinavým mokrým hadrem a začne s ním pode mnou šmejdit, vždycky
z fast foodů chodím rád do panerií (i když by někdo řekl, že dávat kilo za housku s třemi plátky šunky je luxus) a k (některým) číňanům / vietnamcům
na kebab / döner se upřímně řečeno u nás většinou štítím, protože tam mají (nejen proti Německu, ale třeba i proti Francii) VŽDYCKY špínu