0 bodů
295 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo
Dobrý den,

mám asi trochu zvláštní otázku ohledně připravovaného masa v naší firemní jídelně. Jedná se totiž o kuřecí maso, které jej ale konzistencí příliš nepřipomíná. Jedná se o gumové a opravdu nechutné maso a zvláštní je, že je takové pokaždé. Chtěla bych vědět jestli někdo netuší v čem to je. Jedná se o křehčené maso? Nebo o nějakou zvláštní úpravu? Opravdu jsem došla do fáze, kdy to již nedokáži ani pozřít, ale ráda bych věděla zda-li je to závadné? Vzhledem k tomu, že se nejedná o jediný problém naší jídelny a její návštěvnost od doby příchodu tohoto dodavatele klesla asi o 50% tak chci vědět na co popřípadě zaměstnavatele upozornit, protože v tuto chvíli nějak neposlouchá stížnosti zaměstnanců. Děkuji mnohokrát. Lucie Černá

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
Vařte bejčí koule a bude ti to v hubě šmakovat. Si vybíravá potvora. Žer to co je. V Africe mají místo jídla hoovno.
... ... ...


0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)
Nikdo z nás zřejmě nechodí do tvé jídelny. Bez vzorku zřejmě nejde přesně určit příčinu. Pokud je maso nepoživatelné, obrať se na hygienu, nebo na ČOI
No tak řekněme, že jsem jen chtěla vědět jestli se někdy někdo setkal s gumovým kuřecím.... ale úplně... jen jestli to není třeba kočka.... poslat čoiku nebo hygienu na kámoše vašeho ředitele je chytrý tah no... p.s.: pochybuji, že jsem s Vámi pásla husy :-) Přeji hezký zbytek dne...
Bred Domácí (4.3k bodů)
Kočka to neni určitě, i laik pozná kosti od kuřete a od kočky.  Jídlo i každé maso lze nevhodnou přípravou uplně pokazit

p.s. Je mi úplně jedno kdo je čí kamarád a taky jedno s kým jsi pásla nebo nepásla.
Jak myslíš.  Tak neodpovidej, když na to nejsi zvědavý.  Já na ty tvoje hovna taky ne... byl to dotaz. Doufala jsem ze potkám jednou na internetu někoho s mozkem a ne ***** co pouští srajdy jako ty :-) Hezký den přeji :-)
0 bodů

No tohle je poradna za všechny prachy.  laugh surprise laugh

 Kuřata a hlavně ta prodávaná levně v akci, celkově za nic nestojí. Jsou to šestitýdenní chudinky vyhnané do velikosti bůhví čím. Pod kůží pláty tuku a maso je nechutné. U nás už to nedávám ani psovi. Prostě vaše jídelna bere levné maso a tím to bude.



Související témata

0 bodů
1 reakce 164 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 218 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 291 zobrazení
29.3.2014 v kategorii Diskuze knedlík Host (3 bodů)
0 bodů
2 odpovědí 335 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 14.7k zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 173 zobrazení
28.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Štěpka
+3 bodů
2 odpovědí 223 zobrazení
16.9.2015 v kategorii Vaření, jídlo Melichar Radek
+1 bodů
1 reakce 149 zobrazení
18.8.2015 v kategorii Vaření, jídlo Michal Marval
0 bodů
3 odpovědí 728 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.6k zobrazení
...