Dobrý den,
mám asi trochu zvláštní otázku ohledně připravovaného masa v naší firemní jídelně. Jedná se totiž o kuřecí maso, které jej ale konzistencí příliš nepřipomíná. Jedná se o gumové a opravdu nechutné maso a zvláštní je, že je takové pokaždé. Chtěla bych vědět jestli někdo netuší v čem to je. Jedná se o křehčené maso? Nebo o nějakou zvláštní úpravu? Opravdu jsem došla do fáze, kdy to již nedokáži ani pozřít, ale ráda bych věděla zda-li je to závadné? Vzhledem k tomu, že se nejedná o jediný problém naší jídelny a její návštěvnost od doby příchodu tohoto dodavatele klesla asi o 50% tak chci vědět na co popřípadě zaměstnavatele upozornit, protože v tuto chvíli nějak neposlouchá stížnosti zaměstnanců. Děkuji mnohokrát. Lucie Černá