+1 bodů
393 zobrazení
v kategorii Elektrospotřebiče
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na bojler tiger ..ukazuje se mi chyba F6 a nevim co to znamena, mam strach. Chtela bych bojler vypnout ze zasuvky, ale nevim jetli tomu nejak neuskodim ...prosim poradte mi diky

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

6 reakce

+2 bodů
Cheslav Host (5 bodů)

Opravdu s takovými problémy budete muset najít takovou firmu v Praze, kde pracují profesionální elektrikáři, kteří budou schopni kvalitně provést elektroinstalační práce. Možná vám pomůže společnost MistrHouse https://mistrhouse.cz/cz/sluzhba-elektrika/elektromontazhnye-raboty. Ta poskytuje takové služby na profesionální úrovni a elektroinstalační práce jsou jen jednou z klíčových služeb, které tato společnost poskytuje. Myslím, že byste se na ně měli obrátit a domluvit se na domovní prohlídce elektrikáře.



+1 bodů
Led1 Registrovaný (138 bodů)

Informácia o chybe F6 je pre sevisných mechanikov. Pre vás hovorí o potrebe okamžite zavolať odborný servis na prehliadku kotla a odvodu spalín. Do tejto odbornej prehliadky je najlepšie daný plynový bojler nepoužívať.

Z návodu na daný kotol:  zabrániť (aj náhodnému) spusteniu kotla pri prehliadke a práci na trase odvodu spalín, rozvodu plynu i vody, a to tým, že sa preruší prívod el. energie do kotla ešte aj inak než iba kotlovým vypínačom (napr. vytiahnutím vidlice prívodu kotla zo zásuvky);

zavretím uzáveru plynu a vytiahnutím vidlice prívodu kotla zo zásuvky 230V plynovému kotlu neuškodíte, práve naopak, môžte zabrániť aj iným vážnejším stratám, než sú peniaze za opravu a kontrolu kotla

+1 bodů
GlenCox Host (2 bodů)
O elektrárně. Zda jsou v Praze dobří elektrikáři, kteří v novém domě provedou všechny potřebné práce na elektřině. Je nutné provést kompletní instalaci elektrických zařízení včetně závěsných svítidel přímo na ulici i v samotném domě. Za takovou radu budu velmi vděčný.
+1 bodů
Bershka Host (2 bodů)
Elektrikářské práce jsou poměrně složité, a pokud potřebujete provést větší množství prací, zejména v novém domě, je samozřejmě lepší pozvat zkušené elektrikáře, kteří budou mít potřebné formy přijetí ke všem typům elektrikářských prací. Podle mého názoru je výše navržená firma poměrně spolehlivá.
0 bodů
jordiguild Host (1 bodů)
Dobrý den, také hledám profesionála v Praze, který dělá dobrou elektroinstalační práci, kterou si mohu najmout, věříte, že hledám a hledám, ale nemohu najít spolehlivého? možná mi zde můžete pomoci, prosím, víte někdo o jednom, který mi můžete doporučit? děkuji moc.
0 bodů
Agniya Host (2 bodů)
Tyto elektroinstalační práce by měli provádět pouze profesionálové. Myslím, že nebude problém najít profesionální elektrikáře v Praze, kteří pro vás provedou veškeré elektroinstalační práce kvalitně a se zárukou. Samozřejmě byste měli elektroinstalaci svého nového domu svěřit pouze zkušeným elektrikářům.


Související témata

0 bodů
5 odpovědí 1.2k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
20.8.2014 v kategorii Kutilství, návody Alena Hořáková
0 bodů
3 odpovědí 3.0k zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 346 zobrazení
0 bodů
1 reakce 352 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 341 zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 97 zobrazení
10.3.2017 v kategorii Mobily anonym
0 bodů
3 odpovědí 332 zobrazení
26.2.2017 v kategorii Rostliny, zahrada Čerstvá kaktusářka
...