Mleté maso:
Teplý předkrm :Artyčoky se žampiónovou náplní
Studený předkrm: Jablka plněná krémovým sýrem
Polévka: bujón z mletého hovězího masa s masovými noky
Hlavní chod:
terinka ze směsi mletého masa s petrželovým pyré a kuřecí kroketku podávanou na opečeném škubánku, doplněnou marinovanou červenou řepou a petrželovou omáčkou
Dezert:jáhlový nákyp s ovocem, doplněný ovocnou a vanilkovou omáčkou.
Zvěřina
Studený předkrm:Šunkové rolády plněné sýrovou pomazánkou
Teplý předkrm:Ústřice smažené v těstíčku
Polévka: Pravá jihočeská kulajda
Hlavní chod: Dušený srnčí steak s brusinkami,červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Dezert:Jablka na víně zapečená v mandlovém těstíčku
Hovězí
Teplý předkrm:Vejce zapečená v pikantní masové směsi
Studený předkrm:Jablka plněná krémovým sýrem
Polévka:Brokolicová polévka se smtanou
Hlavní chod: Dušené hovězí se sušenými švestkami, mandlemi a vařeným bramborem
Dezert: Perníkové tiramisu
Regionální
Teplý předkrm :Šunka grilovaná s jablky
Studený předkrm:Tuňák se zeleninovou oblohou
Polévka:Česnečka se sýrem
Hlavní chod: Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Dezert:Krémový dezert s brusinkami