0 bodů
506 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Jak?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

8 reakce

+2 bodů

Jako houba na mytí nádobí. (puke)



0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Divně. Jíst se to dá, ale do masa to má hodně daleko.

0 bodů

nijak
ale překvapilo mě, že to není blivajz jao ostatní vegetariánská jídla, alébrž opravdu má konzistenci podobnou kuřecímu

když se pořádně okoření, tak chutná dobře
ale nejím ho, protože jsem po něm nafouknutý jako cepelín před přistáním v Lakehurstu

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Je téměř bez chuti, chuť mu dodává koření či třeba vývar.

0 bodů
ellcupakabra Registrovaný (970 bodů)

nechutna ....konzistenci to silne pripomina Zraloci maso ...

☢ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☣ ☠ ☢
0 bodů
Mc Merkurion Registrovaný (409 bodů)

...jednou jsem to ochutnal,ale polknout nedokázal
jinak nechápu,jak někdo může tuto hmotu nazývat masem (http://cs.wikipedia.org/wiki/Maso ),když třeba pomazánkové máslo (souhlasím s tím) muselo změnit svůj název,protože to není máslo,když člověk nejí maso,tak tomu přeci nebudu říkat maso,je to nějaká dezinformace anebo placebo efekt pro vegetariány?

0 bodů
arygnoc Registrovaný (913 bodů)

treba vedieť pripraviť, a to doslova.

namáčam cca 24 hodín pred prípravou do pácu (hustý kurací vývar resp. bujón, vegeta, korenie - kľudne i gulášové).

vhodné so zeleninou a cestovinami.

nie je to síce biftek, ale je to jedlé.

(smoking)

image


Související témata

0 bodů
5 odpovědí 1.8k zobrazení
17.5.2014 v kategorii Vaření, jídlo Terka
0 bodů
5 odpovědí 14.7k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 963 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 698 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 865 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 297 zobrazení
+1 bodů
3 odpovědí 414 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 2.0k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 2.6k zobrazení
9.8.2014 v kategorii Zvířata mama Pokročilý (1.2k bodů)
...