Jak?
Jako houba na mytí nádobí. (puke)
Divně. Jíst se to dá, ale do masa to má hodně daleko.
nijak ale překvapilo mě, že to není blivajz jao ostatní vegetariánská jídla, alébrž opravdu má konzistenci podobnou kuřecímu
když se pořádně okoření, tak chutná dobře ale nejím ho, protože jsem po něm nafouknutý jako cepelín před přistáním v Lakehurstu
Je téměř bez chuti, chuť mu dodává koření či třeba vývar.
nechutna ....konzistenci to silne pripomina Zraloci maso ...
...jednou jsem to ochutnal,ale polknout nedokázal jinak nechápu,jak někdo může tuto hmotu nazývat masem (http://cs.wikipedia.org/wiki/Maso ),když třeba pomazánkové máslo (souhlasím s tím) muselo změnit svůj název,protože to není máslo,když člověk nejí maso,tak tomu přeci nebudu říkat maso,je to nějaká dezinformace anebo placebo efekt pro vegetariány?
treba vedieť pripraviť, a to doslova.
namáčam cca 24 hodín pred prípravou do pácu (hustý kurací vývar resp. bujón, vegeta, korenie - kľudne i gulášové).
vhodné so zeleninou a cestovinami.
nie je to síce biftek, ale je to jedlé.
(smoking)
CZPoradna.cz