0 bodů
759 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Máte na to fígl?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Nejlíp nestahuje...
:o
Ale pokud už máš takové ´touhy´, pak stahuj až jednotlivé porce.
Maso si polož kůží na prkénko (kůží dolů), vidličkou chyť ve hřbetní části (silnějsí a pevnější maso) - klidně vidličku ´přibodni´ do prkénka, ostrým nožem (ideálně ´vykošťovákem´) pak maso z kůže skroj (ostří nože měj neustále mírně skloněné ke kůži, ať zbytečně neodřežeš i maso)



0 bodů

na stahování ani ne, ale kombinačkama v jedný ruce a druhou přidržovat maso to jde dobře

na odšupinování mám ale fígl obalit si prsty solí a možná, že kvůlivá těm slanejm prstům na tý přidržovací ruce pak jde dobře i to stahování (?)

0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Je několik způsobů. Vykuchat, rozporcovat a stáhnout jednotlivé díly. Nebo naříznout kůži za hlavou, prsty se dostat pod kůži, a stáhneš ji jen v prstech. Podobně lze stáhnout, když nařízneš kůži z obou stran vedle hřbetní ploutve po celé délce.



Související témata

0 bodů
5 odpovědí 630 zobrazení
3.6.2014 v kategorii Zvířata Andělka
+2 bodů
5 odpovědí 382 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 619 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 529 zobrazení
0 bodů
1 reakce 281 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
0 odpovědí 432 zobrazení
0 bodů
20 odpovědí 6.7k zobrazení
...