0 bodů
264 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

To je bůček?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Jasně - vykoštěný bůček.
A taky je to dobrota.

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

mňam :)

mowla Domácí (2.9k bodů)

Sůwo - nechávám si vždycky šrůtku ´doškolit´ - vyschnout - a to je pak teprve dobrotka.
:o
Já už dávno pochopil, proč takoví ti výživoví ´poradci´ označují všechny dobroty za nezdravé (nebo aspoň za nevhodné) - chtějí nám to jídlo zošklivit, kdyžuž se sami netroufaj´ nažrat...
:D

Sůwa Pokročilý (1.1k bodů)

Nás nedostanou !!! To vysušení zkusím, pokud to ovšem vydržím :)



0 bodů
Bred Domácí (4.3k bodů)

Ano naložený bůček vařený při teplotě cca 75 stupňů a někdy i slabě ouzený. Anglická slanina je velice dobrý uzenářský výrobek jak pro přímou konzumaci, tak pro vaření



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 3.4k zobrazení
0 bodů
17 odpovědí 1.4k zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 1.5k zobrazení
25.9.2014 v kategorii Vaření, jídlo boruvka Registrovaný (403 bodů)
+3 bodů
2 odpovědí 882 zobrazení
3.10.2015 v kategorii Vaření, jídlo Mates
+1 bodů
1 reakce 635 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 4.4k zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 544 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 537 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 864 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 267 zobrazení
...