0 bodů
232 zobrazení
v kategorii Rostliny, zahrada

Jak vaříte zvěřinu?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

3 reakce

+3 bodů
Bohemica Registrovaný (256 bodů)
Upraveno Bohemica

Různě. Srnčí nejlépe na víně nebo naložit a potom jako svíčkovou.

mowla Domácí (2.9k bodů)

Z některých dotazů by člověk brečel, co?
:o
Zejména při myšlence na kýtu tak rok a půl staré kozy.

Bohemica Registrovaný (256 bodů)

U nás v rodině bohužel nemáme ani lovce ani rybáře a přitom já zvěřinu a ryby tak ráda!
Jednou jsem vyhrála v tombole jelena a postupně ho celého snědla :-) občas se v sezóně povedlo ulovit něco drobnějšího s dravcem . A rybu mi také semtam někdo daruje. Mám ráda okouny a o ty nikdo moc nestojí.:P



+1 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Já ji spíš - pokud jde o srnčí, peču.
A kdyby ses zeptal, jak se vaří zelenina, pak věz, že nejlepší je syrová.
(rofl)

0 bodů
inka Pokročilý (1.2k bodů)
Upraveno inka

Okoun je báječná ryba. Okouna klidně zařadím před pstruha. Okoun, pstruh, candát, štika. Hmmm, dobrota veliká. Jen máslíčko, sůl a kmín. Snad troška zelené petržilky. Nebe v hubě!

Já jsem rtubka!!! Chtěla jsem komentovat odpověď Bohemiky a svůj komentář jsem vložila jako odpověď. Omlouvám se.



Související témata

0 bodů
3 odpovědí 164 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 289 zobrazení
+3 bodů
2 odpovědí 522 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 265 zobrazení
0 bodů
1 reakce 382 zobrazení
0 bodů
1 reakce 400 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 674 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 564 zobrazení
0 bodů
8 odpovědí 3.7k zobrazení
0 bodů
1 reakce 267 zobrazení
...