0 bodů
383 zobrazení
v kategorii Vaření, jídlo

Když nakládám maso mám ho osolit? Nebo až před grilováním? Nebo až po grilování?

Prosím, přihlaště se nebo registrujte se pro vložení reakce k tématu.

2 reakce

0 bodů
mowla Domácí (2.9k bodů)

Pokud nakládáš jen na krátkou dobu (1-3 dny), pak rozhodně nesolit - jen nakořenit a naložit do oleje. A jestliže nakládáš na opravdu krátkou dobu (max. 1 den), můžeš do marinády použít i čerstvé bylinky či zeleninu (jinak jen sušené, čerstvé začnou kvasit).
Sůl totiž z masa ´vytáhne´ vodu.



0 bodů

Zrovna se chystám naložit maso a vždy ho posolím, ale do marinády už sůl nedávám a tu dělám vlastní. Ty kupované sůl obsahují a tak na to dej pozor ať maso nepřesolíš. ]:)



Související témata

0 bodů
1 reakce 206 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 305 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 537 zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 1.1k zobrazení
0 bodů
3 odpovědí 211 zobrazení
0 bodů
4 odpovědí 406 zobrazení
0 bodů
2 odpovědí 670 zobrazení
0 bodů
5 odpovědí 468 zobrazení
14.4.2014 v kategorii Vaření, jídlo Vašek Příhoda
0 bodů
1 reakce 886 zobrazení
...